domingo, 8 de octubre de 2017

III TROBADA COUNTRY DE CALDES DE MONTBUI. VALLÈS ORIENTAL. CATALUNYA

Anàvem la Rosa, la Maria Jesús i la Montse, feia les fotos ‘oficials’ a la font del Lleo, i al Santuari del Remei.



Vindrien desprès la de la ballada a la carpa de Caldes de Montbui.


La ballada marcava una fita ‘ per quantitat i qualitat ‘ tant al Vallès Oriental, com a l’Occidental.
http://espaicountry.blogspot.com.es/2017/10/3-trobada-country-de-caldes-de-montbui.html

A la tornada ara en companyia de l’Aurora i l’Antonia, m’aturava a fer una fotografia al Castell de Sentmenat.


Ningú però – i menys encara els que tenien família que havia d’anar i/o passar per Barcelona – havia estat del tot tranquil; en aquesta mateixa data s’anunciava a bombo i plateret, l’entrada a Barcelona de ‘las fuerzas nacionales’.

L’anunci no semblava gaire ‘creïble’, un dels que havien de parlar era el marqués de Vargas Llosa (Arequipa, Perú, 28 de març de 1936) que sens dubte deu tenir algun mèrit literari, ja que l’any 2010 se li atorgava el premi Nobel de literatura: a nivell personal, social i/o polític però, hi ha força acord en el sentit de considerar-lo un parvenu.
Sortosament en aquesta ocasió sembla que no s’han repetit les conductes violentes. En aquestes condicions, TOTHOM està convidat a manifestar-se per Barcelona, fins els seus habitants.
http://www.elperiodico.com/es/politica/20171008/manifestacion-barcelona-asistencia-participantes-6339504

Quan comptava els assistents a la Trobada Country de Caldes de Montbui, feia servir el sistema mètric decimal, desconec el que fan servir els que mesuraven als manifestants de Barcelona, que triplica les dades que facilitava la policia local. Val a dir que si fessin servir aquest mateix sistema per comptar els manifestants que viuen a Catalunya, TOTES les manifestacions superarien els 10.000.000.

No hay comentarios:

Publicar un comentario