sábado, 28 de noviembre de 2015

EDIFICI DEL CAFÈ I LA SALA DE MASLLORENÇ. PENEDÈS JUSSÀ. TARRAGONA

Llegia que l’arquitecte Josep Batalla Saigi ( 1957) va ser l’autor l’any 1999 de les obres d’ampliació i reforma de l’edifici del Cafè i la Sala de Masllorenç.



No consta enlloc qui en va ser el mestre d’obres i/o arquitectes, i quan al constructor se’l identifica com ‘ Sr. Roca, contractista del Vendrell’. Ens agradarà tenir noticia de qui va ser l’autor del projecte inicial.

http://www.poblesdecatalunya.cat/element.php?e=1769 , http://www.festacatalunya.cat/articles-mostra-3877-cat-sindicat_agrycola.htm , i http://www.diputaciodetarragona.cat/marc/web/diputacio-de-tarragona/masllorenc/sindicat-agricola-de-masllorenc , en fan referència sense aclarir però, qui en va ser l’autor.

Això em succeïa també amb el Castell que anomenava de José Calaf Boronat, sou pregats tant pel que fa a l’edifici del Cafè i la Sala, com a l’inacabat Castell , de fer-nos saber a l’email coneixercatalunya@gmail.com qui en va ser l’autor del projecte, i la data i lloc de naixement i traspàs, com també les dades dels promotors.

Catalunya i Masllorenç us en deurà una.

No hay comentarios:

Publicar un comentario