jueves, 28 de mayo de 2015

ESGLÉSIA DE SANTA ANNA DEL CASTELL DE MONTCORTÉS. ELS PLANS DE SIÓ. LA SEGARRA. CATALUNYA

Retratava la petita església situada a la part més alta del nucli de Montcortés davant del castell, a patrimoni gencat la qualifiquen com Església parroquial de Santa Anna.


La descripció ens diu que és un edifici d'una sola nau amb dues capelles laterals, i coberta a dues aigües, destacant la capella situada a l'esquerra que es va ampliar posteriorment, tal i com es pot observar per la part posterior. La façana presenta la porta d'accès, adintellada amb un mínim trebrall decoratiu als brancals i dintell, destacant únicament el campanar d'espadanya de dos ulls situat al capdamunt. Les capelles laterals presenten petites obertures en forma d'òcul i amb una mínima decoració.

Presenta millor aspecte que el Castell de Montcortés que clama des del turó, perquè s’atenguin les necessàries obres de manteniment i/o restauració.

El REINO DE ESPAÑA no pot fer front al manteniment del patrimoni històric, alhora que un dia si, i altre també, ens expliquen que des les elits politiques i econòmiques, s’han fet – i es fan encara – els delictes més escandalosos, si més no, de la Comunitat Econòmica Europea.

Ens agradarà rebre les vostres aportacions a l’email coneixercatalunya@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario