lunes, 21 de octubre de 2013

ESTRASBURG, LA CONSCIÈNCIA DEL REINO DE ESPAÑA

Llegia la noticia – que no encara el text íntegre de la Sentència del Tribunal d'Estrasburg - que aquest ha anul•lat aquest dilluns la doctrina Parot que l'estat espanyol imposava sobre els presos d'ETA per prolongar la seva reclusió en presó.

La decisió, que és definitiva i no pot ser objecte de recurs, demana –per 16 vots contra un– l'excarceració de la membre d'ETA Inés del Río Prada i afirma per unanimitat que Espanya ha vulnerat l'article 5.1 – dret a la llibertat i a la seguretat – i també – per 15 vots contra dos– l'article 7 – no hi ha pena sense llei – del Conveni Europeu de Drets Humans


Això, ara o un futur obligarà a excarcerar presos ‘politics’ i a indemnitzar-los , entenem que les compensacions econòmiques i/o indemnitzacions s’han de fer amb càrrec als comptes particulars dels jutges i/o dels Partits politics que els forçaven a prendre una decisió ‘política’.

Que no ho paguin també, com la ‘festa financera’ o la ‘corrupció tradicional’ els ciutadans amb la seva salut, la seva educació, la seva feina, la seva vivenda, la seva dignitat, la seva ... fora un despropòsit, oi ?.

El segon feixisme establia la retroactivitat de lleis com la que prohibia el Divorci , això va comportar un gran dolor a moltes persones, que fins van haver de marxar per evitar una’ convivència forçada, en nom de Déu ‘.

La UE – amb força retard – es converteix en la consciència ‘democràtica’ del REINO DE ESPAÑA.

Veurem si el límit com en el cas de Shylock del ‘ Mercader de Venècia ‘ de Shakespeare es ‘fer sang’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario