lunes, 10 de junio de 2013

CAL BERBIS DE SANT LLORENÇ SAVALL. EL VALLÈS SOBIRÀ

Retratava – per completar el minso patrimoni modernista de Sant Llorenç Savall - aquest edifici cantoner de número 58 de l’Avinguda de Catalunya.

La població ha patit secularment unes vies de comunicació infames, cosa que ha comportar un cert aïllament – molt d’agrair pels industrials – en el seu moment - ja que convertia de facto el poble en ‘Colònia - , avui però amb una situació economia de fallida, com a conseqüència de l’estultícia i la corrupció de les elits politiques del REINO DE ESPAÑA, diria que minvades intel•lectualment per la tradicional endogàmia de les classes dominants, a Sant Llorenç Savall ‘ pinten bastos’.

Ens agradarà tenir noticies a l’email coneixercatalunya@gmail.com del promotor , i del mestre d’obres i/o arquitecte autor del projecte d’aquesta vivenda unifamiliar d'una sola planta i d'estil modernista.

Els murs, arrebossats, estan acabats amb formes orgàniques i decorats amb trencadís de ceràmica. El carener superior acaba amb formes ondulants i una decoració de trencadís de color, i hi ha indicat l'any de construcció: 1910.



A la façana lateral hi ha una terrasseta que dóna al carrer tancada amb forja i decorada, a la paret, amb un motiu floral de trencadís.

El manyoc de fils dels mal dits ‘serveis públics’ sens acut una reiteració excessiva , fins per una Nació esclava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario