viernes, 17 de mayo de 2013

TERESA FORCADES VILA A CASTELLAR DEL VALLÈS

La teníem entre nosaltres el dijous 16 de maig de 2013, i ens explicava de forma planera i entenidora, que si ‘tots vulgessim, això canviaria ràpidament’.



Aqui, en el ‘tots’ rau justament el problema, de formes de pensar i sentir, n’hi ha tantes com de persones, i cadascú defensa que ‘ el seu punt de vista’ , és el CORRECTE.

De forma quasi gràfica explicava que hi ha persones que tenen una bena als ulls que no els deixa veure ‘ la realitat’; no serà pensava jo, que tot ens sembla que és del color del vidre que portem a les ulleres ?.

Està clar que al REINO DE ESPAÑA s’ha assolit al ensems el record mundial d’estultime i corrupció, i això tant en periodes ‘progressites’ –PSOE -, com en èpoques de ‘restricció de llibertats públiques’ –PP-, conceptes i sigles, unes i altres, que ja no aconsegueixen enganyar a ningú, perquè la gent senzilla ha assumit de cop, que guany, qui guany, sempre els toca perdre a les persones.

És cert que ambdós PP&PSOE canviaven la Constitució per posar davant dels drets dels ciutadans, el pagament dels deutes de l’Estat, però aleshores poques persones van manifestar el seu rebuig.

Es cert que ambdós PP&PSOE han portat fins al suicidi a un bon nombre de persones, tant cert dissortadament, com que ja son centenars, milers, les que passen necessitat, i veuen com es redueixen prestacions socials, i cal pagar ( copagament en diuen del RE-pagament, la ciutadania via impostos, taxes, seguretat social,... ja ho ha pagat amb escreix ; on son aquests diners ?. ) per tot, i a tot arreu.

Té tota la raó la Teresa, si ‘tots vulgessim, això canviaria ràpidament’.

Com ho hem de fer però, no per aconseguir que ho vulguin ‘TOTS, sinó perque almenys, ho vulgui ‘UNA MAJORIA ?’.

No hay comentarios:

Publicar un comentario