martes, 28 de mayo de 2013

TENIU INFORMACIÓ DE L’EDIFICI DEL SIDRAL A MATARÓ ?.

Llegia l’expressió ‘l’antic Sidral’, però tot el que he pogut trobar és aquest article :
http://mataroradio.cat/mataronoticies/societat/noticia/desallotgen-parcialment-lantic-sidral-problemes-estructurals
Desallotjat parcialment l’antic edifici del Sidral per problemes estructurals. Fa uns 15 dies, treballadors del Centre de Normalització Lingüística van alertar de l’aparició d’unes esquerdes que havien aparegut a les voltes del sostre de la planta baixa, a la zona on fa uns anys hi havia el telecentre.

Davant la incertesa de si la situació podia derivar en un esfondrament, i mentre els tècnics avaluen la situació, s’ha estintolat i s’ha impedit l’accés a l’antiga sala que abans acollia el telecentre –actualment no estava en ús- i l’aula del Centre de Normalització Lingüística que hi ha just a sobre –les classes ara s’estan fent a centres cívics-. La resta de l’edifici, que acull la seu del CNL i del Consell Esportiu del Maresme funciona amb normalitat, segons ha explicat el regidor de Participació Ciutadana, Joaquim Fernández, a Mataró Ràdio.

Ara, segons apunta Fernàndez, cal esperar que els tècnics acabin d’avaluar l’estat en què es troba l’estructura de l’edifici per concloure quines actuacions cal fer-hi. També caldrà pressupostar aquestes actuacions i trobar finançament per poder fer-hi les obres necessàries.



L’edifici de la plaça Espanya és propietat de la Generalitat però l’ajuntament en té la cessió d’ús. Actualment és la seu del CNL (des que va haver de marxar de l’antic Club Nàutic) i del Consell Esportiu del Maresme. També hi ha una zona de gimnàs utilitzada pel Club Gimnàstic Mataró que no està afectada.

Qui va ser el promotor de l’edifici ?.

Qui en va ser l’arquitecte ?

Quina funció venia a servir ?.


Sou pregats de fer-nos-ho saber a l’email coneixercatalunya@gmail.

Algú ens ha d’explicar – de forma entenedora – perquè Mataró no té un Catàleg de Patrimoni en línia.

L’excusa – que potser no anava errada – de l’anticatalanisme del PSC, avui ja no serveix.

No hay comentarios:

Publicar un comentario