viernes, 14 de diciembre de 2012

HAVE A DREAM / TINC UN SOMNI


M’enviaven uns ‘estudis’ en els que estén quantificades les ‘pèrdues humanes’  que els ‘necessàris ajustos econòmics’ han de produir :

Amb la desprotecció sanitària i social s’aconseguirà reduir en fins 10 anys l’esperança de vida, amb dates de l’any 2011, el nombre de pensionistes era de  8.866.277 persones, i l’objectiu ‘modest’ és el d’aconseguir una reducció d’un 1% anual, 88.663  sobre la taxa de mortalitat actual.  Altrament l’aplicació de restriccions a l’accés a la jubilació  comporta ja la reducció estimada d’un 2% ,  177.326;  en els propers cinc anys s’espera reduir el nombre de pensionistes per sota dels 8.000.000.

Des d’Alemanya s’insta a millorar aquests números, i s’insisteix en que 7.000.000 és un objectiu assolible.  L’Eutanasia  activa és una de les opcions possibles.


S’insisteix en la conveniència de mantenir alhora politiques de ‘distracció’, en àmbits com l’ensenyament – que es qualifica com activitat ‘innecessària’des de l’àmbit polític  -, i en qüestions de caire cultural i de lleure.

S’apunta com a ‘molt profitós’ recuperar les institucions d’adoctrinament dels infants, i la uniformitat clàssica.

A nivell pràctic però, comencen a funcionar els ComitèsLocals de Lluita contra la Fam i la Misèria, que troben aixopluc en algun lloc, en edificis religiosos en desús. Es tracta d’assolir el compromís de recollir - a les hores que els vagi millor – el rebuig de les botigues de queviures, fruiteries, mercats i grans magatzems, i de procedir a la seva immediata distribució.

Això preocupa seriosament als poders politics, des de l’àmbit local fins al GOBIERNO DEL REINO DE ESPAÑA – i a la senyora Merkel, de mal nom,  Àngela  - , perquè intueixen que si això funciona –uns i altres tenen els dies comptats-.  Els Comitès viuen un creixement exponencial, donat l’alt nombre de persones que viuen en estar de necessitat.

I, certament com ells es temien, els ‘politics professionals’ van perdent tots els nivells de govern, i tenen a més que respondre  davant del Tribunal Penal Internacional, pel que el Fiscal qualifica com a ‘genocidi sistemàtic’.

Dissortadament però, les previsions dels estudis s’acompleixen. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario