martes, 4 de diciembre de 2012

COMITÈS LOCALS DE LLUITA CONTRA LA FAM I LA MISERIA

És una iniciativa que s’ha de prendre des de les classes més castigades, i de la que cal excloure’n – si més no – als Partits que han portar el país fins aquest atzucac.


Les botigues de fruites i verdures llencen al container diàriament una important quantitat de productes que son del tot comestibles, però que no guanyaren un concurs de bellesa. Cal comprometre’s a passar cada dia, o quan els vingui bé.


Les grans superfícies llencen al container diàriament una important quantitat de productes que son del tot comestibles, però que tenen propera la data de consum preferent, i/o un aspecte ‘poc engrescador’. Cal comprometre’s a passar cada dia, o quan els vingui bé.


Els bars i restaurants llencen al container diàriament una important quantitat de productes que son del tot comestibles, però que no han estat ‘demandants’ per la clientela. Cal comprometre’s a passar cada dia, o quan els vingui bé.

Altres negocis tenen també aquesta dinàmica, i se’ls ha d donar idèntica solució. Cal comprometre’s a passar cada dia, o quan els vingui bé.

Que serà necessari ?. Comptar amb els aturats i/o beneficiaris de l’ajuda que estiguin ‘hàbils’, disposar d’un o més vehicles de carrega i d’un espai per a preparar els ‘paquets’ que s’hauran de lliurar en el mateix dia, o com més tard al llarg del dia següent.

Els Ajuntaments , ara que això s’ha de posar en marxa – si volem evitar més morts per inanició i/o desatenció social i sanitària – poden cedir temporalment els locals, i ajudar en les qüestions logístiques. Les persones se’ns moren als pobles, viles i ciutats, i no certament als Parlaments i als Consells de tota mena.

Des de l’àmbit de la Justícia, mitjançant la formula dels Treballs en Benefici de la Comunitat, es pot donar sortida a multitud de situacions particulars, que permetrien agilitar molt la feina – l’any 2011 hi havia 10513 persones a les presons catalanes - . Els banquers, politics, i corruptes en general juguen una ‘lliga diferent’.
Ja anem tard.

Ja anem tard.

http://www.tegimedios.com/index.php/dive-llenando-la-nevera-desde-los-contenedores-de-basura.html
http://www.ara.cat/societat/Espanya-fotogaleria-New-York-Times_0_779922096.html
http://www.nytimes.com/slideshow/2012/09/12/world/europe/20120913-SPAIN.html?ref=spain#4

No hay comentarios:

Publicar un comentario