jueves, 9 de agosto de 2012

Sant Joaquim , o la Mare de Déu de les Neus de Can Regent a Montgat.

Anàvem la Maria Jesús Lorente Ruiz, i l’Antonio Mora Vergés pels carrers de Montgat, cercàvem l’esglesiola de Sant Martí de la B-20, visible des de la sortida de l’autopista, i curiosament ‘invisible’ dins el terme municipal de Montgat. No vaig saber veure cap indicació escrita, i la localitzava finalment gràcies a trobar-me un ‘aborigen’ que sabia de la seva proximitat al Club de Tennis; primer però, havíem fet un deliciós passeig que ens portaria fins a la que fou masia de Can Regent; actualment la finca s'ha parcel•lat i s’han edificat diverses cases, formant tot el conjunt una comunitat de veïns.




Fotografiava des del carrer la capella que segons m’expliquen es coneix com a Sant Joaquim , o la Mare de Déu de les Neus.

La finca havia estat coneguda com Can Carreres, però no en trobava enlloc cap altra dada.

Sou pregats d’ampliar aquesta minsa informació a l’email coneixercatalunya@gmail.com ; això no us lliurarà de les retallades en sanitat, educació i serveis socials, ni del REPAGAMENT dels medicaments; l’euro del mal dit ‘ govern català’ , i l’augment percentual que com a nova paria ens imposa el també mal dit, Gobierno del Reino de España. Uns i altres haurien de respondre davant la justícia – si funciones com cal - per "culpa in negligendo" .

No hay comentarios:

Publicar un comentario