sábado, 2 de junio de 2012

Resultat concentració 30 M: Sóller 2 – Bauzá&Simarro 0




Seguint la tònica del moviment “Mallorcaesbroncadatours”, la concentració pacífica de dia 30 de maig passat, a la plaça de la Constitució de Sóller, on prop de quatre-centes persones (càlcul fet recordant la xifra d’una casseroleta), on infants, adults, avis – no radicals ni antisistema com tant els hi agrada a alguns omplir-se la boca per criminalitzar els moviments que els fan nosa, atacant la llibertat d’expressió, fou un èxit absolut, malgrat Bauzá, ni comparegués jugant a conillons i d’amagatotis i anant a Deia.

Els lemes en contra de la política de Joserra Bauzá i el seu govern, foren d’un clar rebuig popular, agradi o no.

La Policia local, es trobava sobre tot per Jeroni Estades, també pel carrer que comunica  la plaça, Bauzà, controlant unes barreres que havien col·locat el dematí la Guàrdia Civil, impedint l’accés de vehicles.

Els lemes: “Bauzá a Sóller no ets benvingut” “Tot el suport als represaliats de Bunyola” i “Mallorca lliure de peatges” a més que alguns infants, també antisistema, que deien: “Prou retallades a l’educació” i “Bauzá barrut, no ets benvingut”  i que foren corejats pels concentrats a més d’una xiulada potent, reflectiren el clima d’indignació cap a la política de desastres d’aquest “senyor”. També hi havia cartells amb la seva fotografia  dins d’un senyal  de prohibició d’aparcament,  que deien: “ A  Sóller no ets benvingut”

Enganà a tothom, Premsa, policia inclosa, si no feia comptes en cap moment visitar la seu del partit a Sóller? I per què la presència de prop de catorze patrols dels antiavalots de la Guàrdia Civil, a Son Angelats? Contra quin grup de radicals i antisistema havien d’actuar, ja que les fotografies de la plaça, mostren per si mateixa tots els elements perillosos i subversius que s’havien concentrat.

I per acabar fent el paripé per Deia. Una pregunta. Quans milers d’euros ens ha costat que de les cinc de l’horabaixa fins devers les vuit  i mitja tots els efectius estassin sense fer absolutament res? Teòricament estaven desplaçats per guarir la “seguretat” del President del PP Bauzá, recordem que no havia vingut com a President de Govern.

I aquest covard  homenet, és el que representa a tots els ciutadans de les Illes Balears?  Bona ens espera, a més d’esser patètic!

A la finalització de la concentració, ja que els convocants s’assabentaren que Bauzá s’havia reunit a Deia, amb els batlles del seu color, alguns dels assistents decidiren anar-los a veure a Deia, malgrat sembla que no arribaran d’hora, doncs ja havia partit, però no part de la comitiva d’acompanyament. Tot estant a la carretera de Deià, amb la pancarta desplegada: “Tot el suport als represaliats de Bunyola” ,  un dels cotxes, concretament el del Batlle de Sóller sr. Simarro, fou vist  passar. Sembla que les al·lotes que portaven la pancarta, que anteriorment, quan se’l trobaren abans de partir amb el cotxe, foren malmenades, inclusiu la padrina d’una d’elles; els s’hi va aixecar el dit de la mà esquerra , amb un gest ofensiu,  té el clar significat. “Aneu a prendre pel cul”

Un vídeo filmat per les insultades, on  es veu clarament el gest, ha circulat  per la xarxa, mostrant  l’educació de la màxima autoritat civil a  Sóller, que  no sap estar al seu lloc quan perd els nervis,  ni sap  acceptar crítiques pacífiques. Malgrat llavors es justifica per la xarxa dient que el ditet fou mostrat de “bon rollo” . Això es diu  pixar fora de test i insultar a unes ciutadanes solleriques que ell representa a les que  envià gràficament a prendre pel cul.

Serà aquesta la salutació que s’imposarà a Sóller quan se’l vegi? imitació als que han de donar exemple d’educació i comportament, no?

Criminalitzarà com a radicals i antisistema, als que li facin aquesta  salutació? .

Circula  per la xarxa una fotografia en un bar prou conegut de Sóller, on devers sis o set persones li donen el:  Bon dia al Sr. Simarro, amb el mateix gest.

            Al Batlle de Sóller que tant   li preocupa la imatge turística envers a les accions al Túnel de Sóller; ens podria  dir , quina imatge afecta, la  d’enviar a prendre per cul a unes ciutadanes, i que surti la fotografia a un setmanari ? A tots els sollerics i solleriques que ens representa i no ens mereixem una acció d’aquest calat.
Una autoritat que  no té més  d’argumentació que l'insult ,  perd tota a la raó i el respecte.

Josep Bonnín

No hay comentarios:

Publicar un comentario