jueves, 28 de junio de 2012

COINCIDÈNCIA ?


Hi ha persones que es fitxen en tot per exemple que el cognom de  la Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat      ,   és  Ana Mato Adrover

I troben lògic que presenti una llarga llista de medicaments indicats per afeccions comuns, i/o per malalties cròniques que els malats i/o jubilats hauran de pagar amb recàrrec, no parlem ja de copagament  - pagar-los dues vegades -, parlem de pagar un preu superior al de cost.

O el d’un càrrec tant tècnic com el Ministeri de Foment , el gestiona una ministra de cognom , Ana Pastor Julián

I, tothom troba lògic que es plantegi fer ‘corredors d’alta velocitat’ per territoris quasi despoblats, en el que fins i tot costa de trobar ramats i pastors.

I la formació de les NOVES GENERACIONS que resta sota la responsabilitat de  José Ignacio Wert Ortega

I, com cal,  les seves propostes van en la línia d’evitar que els fills dels treballadors sàpiguen gaires coses més que les quatre regles, i per descomptat torpedina l’accés als estudis superiors sense ruboritzar-se

Sens dubte – i hem de dir dolorosament - més enllà de l’enginy, això manifesta un odi creixent de la ciutadania vers els politics, que previsiblement  evolucionarà a curt termini en actes de violència.

Com era allò ?   QUIEN SIEMBRA VIENTOS RECOGE TEMPESTADES

Ho escrivim en llengua castellana perquè un dels requisits per fer carrera en política com es sabut, és l’absoluta ignorància de qualsevol altra llengua.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario