jueves, 3 de mayo de 2012

Paraules

Llegir la premsa, escoltar la radio, veure la televisió, son ara activitats de risc , i ben aviat en aquesta espiral de restriccions i misèria a que ens condueixen els mateixos que han ensorrat el país, serà una ‘activitat només per a rics’.

La darrera proposta de pagar 5€ per dia d’hospitalització, afegida als augments dels copagaments en la medicació i pròtesis, les retallades en educació, les reduccions salarials i/o de pensions i subsidis, condemnen a una mort agònica a no menys de 420.000 persones només a Catalunya.

Està clar que aquesta dada – una estimació a la baixa – sorprendrà únicament a les persones de bona fe, que continuen pensant que ‘ si tots hi posem el coll ens en sortirem ‘. Està clar que els únics colls – i cossos - que de moment s’estan posant a la graella, `pertanyent a col•lectius molt ‘definits’, classes treballadores, jubilats, pensionistes, i persones que per la seva salut i/o condició física, suposen un ‘sobrecost’ al sistema.

En aquesta situació de fallida econòmica, s’han de reduir les grans despeses, Casa Reial, Presidència del Govern del Regne, Presidència del Congres dels Diputats, Presidència del Senat, Presidències de les Taifes, Parlaments de les Taifes, Institucions heretades del Primer Feixisme, Institucions inventades per la ‘demoraciola’,... , enlloc d’això els ‘responsables politics – d’aquí i d’allà - s’han decidit per reduir la minsa ració de xocolata que rebia el lloro; adéu-siau, sanitat universal, ensenyament públic,... ; fins sembla que tot els va de cara , tenen la llei de la seva part - les fan ells – , però han traspassat – i alguns d’ells en son conscients - , una ‘línia vermella’ que s’establia fa quasi 3.000 anys, Dt 28, 15 i següents, i rebran – no en tinc cap dubte – un càstig exemplar.

De fet en aquest moment molts ho comencen a percebre ja :

tindràs la vida penjada d'un fil, nit i dia tremolaràs de por, no viuràs mai segur.
Quan vegis el que passarà, el terror t'encongirà el cor, fins al punt que al matí diràs: "Qui pogués ser al vespre!", i al vespre: "Qui pogués ser al matí!"

Maleït el qui violi els drets del proïsme !!!!!!


"Amén."

No hay comentarios:

Publicar un comentario