lunes, 16 de enero de 2012

DÉU TÉ FEINA

Amb algun matis aquesta era la contestació que rebíem els soldats de lleva desprès de l’obligat jurament de fidelitat a la Bandera :

Si compliu el vostre jurament o promesa,la Pàtria us ho agrairà i premiarà i si no, us ho demandarà.

Amb els anys el concepte ‘Pàtria’ s’ha anat esvaint fins a desaparèixer amb la crisis econòmica que patim com a conseqüència de la corrupció, l’estultícia, i el mal govern de les ‘élites’ que heretaven la Regència Feixista.

Avui la premsa, amb diferents accents ens explica que ha mort Manuel Fraga Iribarne ( Villalba [Lugo] , novembre 23 de 1922 - Madrid , 15 gen de 2012 )

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/noticia-fraga
http://www.publico.es/espana/417081/manuel-fraga-muere-a-los-89-anos

D’aquell obligat jurament llunya en substituïa l’expressió Pàtria, per Déu, i confiava en que des de la infinita justícia del Creador, també a Manuel Fraga Iribarne, li ‘passin comptes’.

Aquesta ‘ Democràciola’ està fonamentada en l’oblit del passat i en el manteniment de l’statu quo d’alguns. Tothom – alguns més tard que altres , cosa que només s’explica en part per la genètica, i força per la ‘bona vida’ que permeten els diners – s’acaba morint, i des de la concepció catòlica del món, és l’hora de respondre per les accions i omissions que vers els altres s’han dut a terme al llarg de l’existència.


Manuel Fraga Iribarne s’ha escapat del judici dels seus ‘iguals’, ara es trobarà amb un l’altre gallec, Francisco Franco Bahamonde, al que va servir, i que com ell només ha de respondre davant de Déu.


S’aixeca feina al Cel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario