jueves, 26 de enero de 2012

CAMPS, EL GUIÓ PREVIST.

Hi ha una certa agitació per la resolució del Jurat en el cas de presumpta corrupció passiva del que fou President de l’Autonomia  del País València.  


Tot ha resultat com  s’esperava – ho es temia -  i això entre altres raons perquè :

Els espanyols – en general – no tenen ‘base democràtica’.  Penseu en els segles d’absolutisme en les seves  diverses formes, i en el curt període que vivim en  aquesta ‘democraciola’.

Els Jurats no son nous a Espanya, en els petits miratges de llibertat [ República] també van fallar.   Les raons son obvies, per un costat no hi ha ‘cultura democràtica’  , això està fora de tot dubte.   El nostre sistema – potser en qüestions d’aquest calibre, cap ho pot fer -   no garanteix ‘la llibertat de consciència’, tothom té fills, o espòs/a, o pares, o ...    A l’expresident  valencià,  i presumpte corrupte , Francisco Enrique Camps Ortiz,  l’havien d’haver jutjat fora de València, i fins  possiblement d’Espanya, si volien fer-ho bé. 

No culpable, és una qualificació diferent – i fins oposada – a la d’innocent; el jurat ‘ha salvat la pell ‘, i alhora ha deixat obert el dubte indefinidament. Recordeu la maledicció gitana ?. Pleitos tengas, y los ganes!!!!

En tot cas això és un mal símptoma, que ens confirma – als demòcrates, d’aquí i de fora - , que aquesta ‘ democraciola’ s’està esquerdant per moments.

No hay comentarios:

Publicar un comentario