lunes, 19 de diciembre de 2011

PERRO CATALAN!!!!

L’any 1.978 desprès d’aprovar la Constitució alguns van pensar ingènuament, que s’acabava l’època en que des d’Espanya s’empraven aquesta mena d’expressions, per referir-se a les persones de tota edat i condició de la nostra nació.

Els pas del temps, ha vingut a confirmar els mals averanys dels que afirmaven que això de la Constitució, no era un pacte ni tants sols una treva de pau, en el millors dels casos s’havia de qualificar con un miratge provocat per l’intens desig de llibertat i justícia del poble català.

Certament l’entrada a la CEE ha fet necessari que des de l’espanyolisme radical s’evitessin les expressions malsonants i/o escatològiques. Finalment però, el que fa mal son les obres, i aquí els canvis mai van arribar; d’uns i altres [ PP & PSOE]; [ PSOE & PP], les hemeroteques en donaran testimoni.

Ens faltava però, ‘la retenció indeguda, amb infracció de la llei’ – el tema s’ha de portar al Tribunal Internacional de Justícia, sense més dilació - que respecte dels cabals de la Generalitat ha practicar Jose Luis Rodríguez Zapatero.

Hores d’ara moltes d’aquestes polítiques de restricció, quasi de racionament, s’estan practicant de forma indiscriminada sobre la població civil que el feixisme desviava cap a Catalunya, en un clar intent d’eliminar radicalment la nostra llengua i la nostra cultura.

Manllevaré per concloure uns versos de JOAN SALVAT-PAPASSEIT (1894 - 1924)

Demà posats a taula oblidarem els pobres

-i tan pobres com som -.
Jesús ja serà nat.



Ens mirarà un moment a l'hora de les postres

i després de mirar-nos arrencarà a plorar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario